EPSprofs

EPSprofs is de professional op het gebied van EPS (geëxpandeerd polystyreen).
Met onze jarenlange kennis en expertise zijn wij dé specialist op het gebied van EPS en een actieve speler op de industriële markt. Wij zijn actief in de professionele bouw, industriebouw, GWW, verpakkingsindustrie en tuinbouw. Als partner bieden wij u een deskundig advies, een snelle en betrouwbare levering en kwaliteitproducten tegen marktconforme prijzen. Wij geloven in het gebruiksgemak en de eenvoudige toepassing van EPS met daarnaast de eigenschappen van milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. EPS is onze ziel en zaligheid en kent voor ons geen geheimen. EPSprofs is een klantvriendelijke, flexibele organisatie die haar afspraken nakomt en altijd goed bereikbaar is. Ons team bestaat uit vakmensen met hart voor de klant, de onderneming en de producten die wij maken.

 

 

Uw kennispartner

Onze EPS professionals gaan samen met u de uitdaging aan en bieden u op elke vraag een passend antwoord. Als kennispartner bieden wij u eenvoudige korte lijnen, heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Neem contact met ons op
Onze producten

Gericht op de professionele bouw, GWW, industrie, verpakkingsindustrie en tuinbouw. Voor ieder toepassingsgebied het juiste product.

Lees verder
EPSprofs

Scheiweg 26
5421 XL Gemert
Postbus 101
5420 AC Gemert

Tel: +31 (0) 492 378 866
Fax: +31 (0) 492 378 868

Informatie

Stybenex